2022 m. rugsėjo 28 d.
|  Naujienos

Prie LNTPA narių prisijungė Reefo

Prie Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos (LNTPA) narių prisijungė nekilnojamojo turto vystymo bendrovė Reefo. Prieš metus naujai susibūrusi ilgą patirtį turinčių NT profesionalų komanda jau spėjo įgyvendinti ne vieną unikalų NT projektą.

Reefo vadovo Karolio Aidulio teigimu, prisijungimas prie LNTPA yra svarbus žingsnis, siekiant tapti visaverčiu NT profesionalų bendruomenės dalimi: „Vertiname profesionalų bendruomenę ir galimybę keistis informacija kaip kolegoms, o ne konkurentams. Iš karto pradėję įgyvendinti projektus nusprendėme jungtis prie bendruomenės, kuri yra labai tikslinė, aktyvi ir įdomi tiek kontaktų, tiek patirčių dalinimosi kontekstuose ir norime būti to dalimi“.

Kalbėdamas apie lūkesčius tapus LNTPA nariu ir tarpusavio nauda, K. Aidulis įvardino stiprią partnerystę keičiantis vertina patirtimi ir išskirtinėmis žiniomis: „Jaučiame ne tik, kad galime imti, bet ir duoti. Norime pasidalinti savo gerosiomis praktikomis ir patirtimis, išskirtinėmis projektų koncepcijomis, patirtais iššūkiais juos įgyvendinant, nes visgi ne daugelis iš LNTPA narių aktyviai dirba pajūryje, prikelia senus pastatus gyvenimui, siūlo investavimo, įsigijimo ir administravimo paslaugą.

Žinoma tikimės ir gauti naudingos informacijos, projektų įgyvenimo analizės, patirties dalinimosi, kokybiškų partnerių kontaktų, pagalbos krizinėse situacijose su institucijomis (tikėkimės neprireiks) ir dirbti kartu siekiant visą NT vystymo procesą padaryti kuo sklandesnį,“ – naudas ir privalumus vardija Reefo vadovas.

Įmonės įgyvendintų projektų sąraše rikiuojasi tokie darbai kaip Loft Factory (2 etapai), Palanga Dreams, Smilčių Namai, Nidos banga. Pasak Reefo atstovų, planuose dar vienas loftų projektas Vilniuje bei vyksta derybos dėl dar kelių naujų objektų.

Naujiena skelbiama čia.